Retourneren en ruilen

Retourneren

Alle goederen die vooraf zijn afgerekend kunnen gedurende 14 dagen aan ons worden geretourneerd. Dit is mogelijk indien de artikelen ongedragen zijn, in originele staat en voorzien zijn van de originele labels. Oorbellen mogen vanwege hygiëne niet geruild of geretourneerd worden.

Mochten wij een item retour ontvangen die hier niet aan voldoet, dan kunnen we deze helaas niet retour accepteren. We zullen opnieuw verzendkosten in rekening brengen om het item naar je terug te sturen.

Voor artikelen in de uitverkoop gelden niet dezelfde retour voorwaarden. Je krijgt dan geen geld terug, maar een tegoedbon die 3 maanden geldig is.

Mocht je geen Finest doos/verzendenvelop meer in je bezit hebben dan kun je ook een andere doos/verzendenvelop gebruiken, mits het retourdocument goed zichtbaar is.

Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd je Track&Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is.

Terugbetaling 

Zodra wij jouw retour hebben ontvangen en goedgekeurd, sturen wij jou een mail. Je kunt het geld binnen 14 dagen op je rekening verwachten.

Prijzen

De prijzen die zijn vermeld op finestshop.nl en @finestshopbyines (instagram) zijn inclusief de wettelijke BTW, maar exclusief de verzendkosten. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.